Welkom op het NETWERK VOOR DICHTERS.  De site wil dichters de kans geven hun eigen gedichten meer bekendheid te geven.  Vanaf heden kan IEDEREEN  INLOGGEN en zijn EIGEN GEDICHTEN onder zijn eigen naam TOEVOEGEN, WIJZIGEN en VERWIJDEREN. Alleen auteurs van gedichtennet kunnen gedichtennieuws inzenden!

Nog geen auteur van het Netwerk voor Dichters? U kunt pas auteur van gedichtennet.nl worden als u drie gedichten heeft ingezonden. U kunt hier de eerste drie gedichten inzenden. Vermeld daarbij uw auteursnaam. De corrector zal de gedichten bekijken en meestal binnen een dag plaatsen. Wanneer er op uw account 3 goedgekeurde gedichten staan, krijgt u een auteursaccount en kunt u voortaan zelfstandig uw gedichten inzenden. Ieder gedicht wat ingezonden wordt, wordt dan automatisch direct geplaatst.
Kwetsende, discriminerende, beledigende, aanstootgevende, pornografische of vulgaire  gedichten worden van de site verwijderd. Voor alle duidelijkheid willen we aangeven dat ook beledigende gedichten voor welke godsdienst of welk geloof dan ook, verwijderd worden. Dit geldt ook voor de reacties op de gedichten. Bovendien geldt voor de reacties dat kritiek mag, maar dat het wel opbouwend moet zijn.

Er staat (c)opyright op de gedichten van Gedichtenlady U mag dit gedicht alleen gebruiken als u de auteursnaam en eventueel de website daarbij vermeldt.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Hoeveel kan je aan?
mensen houden geen rekening met je
jij kunt niet sterk genoeg staan
en hebt het zwaar
 
mensen die je uitlachen
ze luisteren niet naar je
gaan je nog meer pesten
hoeveel kan je verdragen?
 
Er wordt nooit naar je geluisterd
je moet vechten om een plaatsje te krijgen
je wordt niet serieus genomen
hoeveel kan je doorstaan?
 
Mensen zijn soms hard
ze doen je pijn
ze zijn onvriendelijk
maar eigenlijk zijn ze nog klein …
 
Maar hoelang kan jij dat uithouden?
 
 
 
geschreven omdat mijn buur van het appartement gisteren zijn muziek op volle bak zette, zo erg dat het hele appartement het kon horen (verschrikkelijk) en toen ik ben gaan vragen of het wat stiller mocht, kreeg ik als antwoord: "waarom?" ik antwoordde: "omdat ik dat goed kan horen" hij: "dat is niet erg" STOMMERIK !!! nuja, heb hem later een koekje van eigen deeg gegeven ...
 
 
 
 
@Gedichtenlady
dichteres sinds 1 maart 2005
wil je een paar van mijn gedichten lezen?
wil je mijn bundel kopen?
surf dan snel naar:
www.raissagedichten.jouwweb.nl