Welkom op het NETWERK VOOR DICHTERS.  De site wil dichters de kans geven hun eigen gedichten meer bekendheid te geven.  Vanaf heden kan IEDEREEN  INLOGGEN en zijn EIGEN GEDICHTEN onder zijn eigen naam TOEVOEGEN, WIJZIGEN en VERWIJDEREN. Alleen auteurs van gedichtennet kunnen gedichtennieuws inzenden!

Nog geen auteur van het Netwerk voor Dichters? U kunt pas auteur van gedichtennet.nl worden als u drie gedichten heeft ingezonden. U kunt hier de eerste drie gedichten inzenden. Vermeld daarbij uw auteursnaam. De corrector zal de gedichten bekijken en meestal binnen een dag plaatsen. Wanneer er op uw account 3 goedgekeurde gedichten staan, krijgt u een auteursaccount en kunt u voortaan zelfstandig uw gedichten inzenden. Ieder gedicht wat ingezonden wordt, wordt dan automatisch direct geplaatst.
Kwetsende, discriminerende, beledigende, aanstootgevende, pornografische of vulgaire  gedichten worden van de site verwijderd. Voor alle duidelijkheid willen we aangeven dat ook beledigende gedichten voor welke godsdienst of welk geloof dan ook, verwijderd worden. Dit geldt ook voor de reacties op de gedichten. Bovendien geldt voor de reacties dat kritiek mag, maar dat het wel opbouwend moet zijn.

Er staat (c)opyright op de gedichten van Gedichtenlady U mag dit gedicht alleen gebruiken als u de auteursnaam en eventueel de website daarbij vermeldt.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Wat was het fijn
onze kindertijd
geen zorgen
geen psychische pijn

Spelen met vrienden en vriendinnen
op kamp gaan
heimwee
het klinkt bekend in onze oren

Overal begeleid bij worden
graag gezien worden
een gevoel van gemis komt bij mij op

Zo’n kinderen te zien

Ze zijn op vakantie
op bivak
voor enkele dagen

kleine kinderen toch …

Heimwee overspoeld mijn ziel
wou dat ik weer kind kon zijn
dan was ik gelukkig
door iedereen graag gezien

en had mijn hart geen pijn
even een toelichting: ik ben beginnen schrijven, om met mijn gevoelens om te gaan, om pijn en verdriet te kunnen verwerken ... Om toch een 'plek' te hebben, waar mijn gevoelens terecht konden.
 
Naarmate ik meer begon te schrijven, schrijf ik niet alleen om met mijn verdriet om te gaan, maar ook gewoon omdat ik het leuk vind :)
 
Dit wou ik even zeggen ;)


@Gedichtenlady
dichteres sinds 1 maart 2005
wil je mijn hersenspinsels lezen?
surf dan snel naar:
www.raissagedichten.jouwweb.nl

volg mijn verhalen en boeken op:
www.verhalenvanraissa.jouwweb.nl