Welkom op het NETWERK VOOR DICHTERS.  De site wil dichters de kans geven hun eigen gedichten meer bekendheid te geven.  Vanaf heden kan IEDEREEN  INLOGGEN en zijn EIGEN GEDICHTEN onder zijn eigen naam TOEVOEGEN, WIJZIGEN en VERWIJDEREN. Alleen auteurs van gedichtennet kunnen gedichtennieuws inzenden!

Nog geen auteur van het Netwerk voor Dichters? U kunt pas auteur van gedichtennet.nl worden als u drie gedichten heeft ingezonden. U kunt hier de eerste drie gedichten inzenden. Vermeld daarbij uw auteursnaam. De corrector zal de gedichten bekijken en meestal binnen een dag plaatsen. Wanneer er op uw account 3 goedgekeurde gedichten staan, krijgt u een auteursaccount en kunt u voortaan zelfstandig uw gedichten inzenden. Ieder gedicht wat ingezonden wordt, wordt dan automatisch direct geplaatst.
Kwetsende, discriminerende, beledigende, aanstootgevende, pornografische of vulgaire  gedichten worden van de site verwijderd. Voor alle duidelijkheid willen we aangeven dat ook beledigende gedichten voor welke godsdienst of welk geloof dan ook, verwijderd worden. Dit geldt ook voor de reacties op de gedichten. Bovendien geldt voor de reacties dat kritiek mag, maar dat het wel opbouwend moet zijn.

Er staat (c)opyright op de gedichten van Gedichtenlady U mag dit gedicht alleen gebruiken als u de auteursnaam en eventueel de website daarbij vermeldt.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 Je hebt je kind verloren
maar
je weet het zelf niet eens
je andere zoons en dochters
houden het voor je verborgen
omdat je zelf al zo oud bent
dement
en het misschien niet zou aankunnen

Je hebt je kind moeten afgeven
het ergste wat een moeder kan overkomen
maar dat besef je zelf niet eens
je weet het niet
dat je zoiets verschrikkelijks moet meemaken

Je kind is van je heengegaan
maar dat besef je niet
en moest je het weten
vind je het toch niet erg
want je staat er niet meer bij stil
je vergeet het direct
toch weer ...

Het ergste
wat een moeder moet meemaken
is jou overkomen
maar je realiseert het toch niet
want niemand heeft jou iets verteld

alleen maar
om jou dit leed te besparen ...


*geschreven voor men oma die in het rusthuis zit en men nonkel (haar zoon) is overleden aan kanker ...*