Welkom op het NETWERK VOOR DICHTERS.  De site wil dichters de kans geven hun eigen gedichten meer bekendheid te geven.  Vanaf heden kan IEDEREEN  INLOGGEN en zijn EIGEN GEDICHTEN onder zijn eigen naam TOEVOEGEN, WIJZIGEN en VERWIJDEREN. Alleen auteurs van gedichtennet kunnen gedichtennieuws inzenden!

Nog geen auteur van het Netwerk voor Dichters? U kunt pas auteur van gedichtennet.nl worden als u drie gedichten heeft ingezonden. U kunt hier de eerste drie gedichten inzenden. Vermeld daarbij uw auteursnaam. De corrector zal de gedichten bekijken en meestal binnen een dag plaatsen. Wanneer er op uw account 3 goedgekeurde gedichten staan, krijgt u een auteursaccount en kunt u voortaan zelfstandig uw gedichten inzenden. Ieder gedicht wat ingezonden wordt, wordt dan automatisch direct geplaatst.
Kwetsende, discriminerende, beledigende, aanstootgevende, pornografische of vulgaire  gedichten worden van de site verwijderd. Voor alle duidelijkheid willen we aangeven dat ook beledigende gedichten voor welke godsdienst of welk geloof dan ook, verwijderd worden. Dit geldt ook voor de reacties op de gedichten. Bovendien geldt voor de reacties dat kritiek mag, maar dat het wel opbouwend moet zijn.

Er staat (c)opyright op de gedichten van Gedichtenlady U mag dit gedicht alleen gebruiken als u de auteursnaam en eventueel de website daarbij vermeldt.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ik wil niet
dat jou iets overkomt
je bent de steun in mijn leven
zonder jou
kan ik het niet overleven …
 
Zonder jou
dan weet ik niet wat er gebeuren zal
maar het zal iets zijn
want
in plaats van hoger te klimmen
zak ik weg
in een diepe val
 
Maar met dat beetje steun
die berichtjes dat ik krijg
af en toe iets van je horen …
maakt me al weer blij
maakt me rustig
je zegt zoveel als:
“Het is wel goed”
juist hetgeen
ik echt nodig heb …
 
Daarom
zonder jou leven kan ik niet
en vraag me af
of ik dat ooit zal kunnen …
het leven is zo zwaar
mijn leven is zo zwaar …
en ik ben zo bang …
maar met de goede raad
die ik van je krijg …
sla ik me er wel door …
maar alleen maar
door jou …