Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
De gedichten op GEDICHTENNET.nl zijn gratis te lezen en zelfs gratis te gebruiken mits de dichter daarbij vermeld wordt. Door het gebruik van adblockers (die u geen advertenties meer laten zien) staat de site onder druk,
De meeste mensen gebruiken deze blockers om te voorkomen dat er pop-ups en niet gewenste advertenties verschijnen. De GEDICHTENNET.nl heeft echter een streng beleid ten aanzien van advertenties. Er worden geen popups gebruikt.


Wij willen u vragen wanneer u een adblocker gebruikt GEDICHTENNET.nl uit te zonderen. Wij beloven u dan onze advertenties streng te blijven controleren en zodoende kan de hosting van de GEDICHTENNET betaald blijven worden.Hieronder ziet u de meest bekende adblockers en hoe u de GEDICHTENNET als uitzondering kunt toevoegen.

AdBlock
Gebruikt u AdBlock? Dan kunt u de extensie in uw browser openen als u op deze pagina zit. Vervolgens kiest u voor 'Blokkeer niets op pagina's van dit domein' en drukt u op 'uitsluiten'. U schakelt dan advertenties in voor alle pagina's van GEDICHTENNET.nl

 AdBlock Plus

Gebruikt u AdBlock Plus? Dan kunt u de extensie in uw browser openen wanneer u op deze pagina zit. U ziet dan staan 'Ingeschakeld op deze site'. Klikt u daarop dan schakelt u Adblock Plus voor alle pagina's van GEDICHTENNET.nl uit.

 AdBlock Pro
Gebruikt u AdBlock Pro? Dan kunt u de extensie in uw browser openen wanneer u op deze pagina zit. Kies vervolgens voor 'Uitschakelen voor deze websites' om advertenties op alle pagina's van GEDICHTENNET.nl toe te staan.