Welkom op het NETWERK VOOR DICHTERS.  De site wil dichters de kans geven hun eigen gedichten meer bekendheid te geven.  Vanaf heden kan IEDEREEN  INLOGGEN en zijn EIGEN GEDICHTEN onder zijn eigen naam TOEVOEGEN, WIJZIGEN en VERWIJDEREN. Alleen auteurs van gedichtennet kunnen gedichtennieuws inzenden!

Nog geen auteur van het Netwerk voor Dichters? U kunt pas auteur van gedichtennet.nl worden als u drie gedichten heeft ingezonden. U kunt hier de eerste drie gedichten inzenden. Vermeld daarbij uw auteursnaam. De corrector zal de gedichten bekijken en meestal binnen een dag plaatsen. Wanneer er op uw account 3 goedgekeurde gedichten staan, krijgt u een auteursaccount en kunt u voortaan zelfstandig uw gedichten inzenden. Ieder gedicht wat ingezonden wordt, wordt dan automatisch direct geplaatst.
Kwetsende, discriminerende, beledigende, aanstootgevende, pornografische of vulgaire  gedichten worden van de site verwijderd. Voor alle duidelijkheid willen we aangeven dat ook beledigende gedichten voor welke godsdienst of welk geloof dan ook, verwijderd worden. Dit geldt ook voor de reacties op de gedichten. Bovendien geldt voor de reacties dat kritiek mag, maar dat het wel opbouwend moet zijn.

Er staat (c)opyright op de gedichten van ANNIE BAEYENS U mag dit gedicht alleen gebruiken als u de auteursnaam en eventueel de website daarbij vermeldt.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Een levend schilderij,
donzige hommels en hier en daar een bij.
Koolwitjes fladderen van bloem tot bloem
en trekken zich niets aan van al dat gezoem.
Een zwarte kraai heeft me in het vizier
van op een dak, niet ver van hier.
Beschut tussen de weelderige bladeren van de druivelaar,
zit een duivin te broeden, zo waar.
Gefladder, gekir, gekrijs en een "suskewiet".
Leuk om te horen,  ook al zie ik hem niet.
Een lied van geluk dat we meezingen diep in ons hart.
Zomer...een melodie heel apart.
Een schaduwrijk hoekje en een goed boekje.
Een koel drankje op een bankje.
Dat is vakantie in eigen tuin, heerlijk rustig.
En voor het milieu zeer gunstig.