Welkom op het NETWERK VOOR DICHTERS.  De site wil dichters de kans geven hun eigen gedichten meer bekendheid te geven.  Vanaf heden kan IEDEREEN  INLOGGEN en zijn EIGEN GEDICHTEN onder zijn eigen naam TOEVOEGEN, WIJZIGEN en VERWIJDEREN. Alleen auteurs van gedichtennet kunnen gedichtennieuws inzenden!

Nog geen auteur van het Netwerk voor Dichters? U kunt pas auteur van gedichtennet.nl worden als u drie gedichten heeft ingezonden. U kunt hier de eerste drie gedichten inzenden. Vermeld daarbij uw auteursnaam. De corrector zal de gedichten bekijken en meestal binnen een dag plaatsen. Wanneer er op uw account 3 goedgekeurde gedichten staan, krijgt u een auteursaccount en kunt u voortaan zelfstandig uw gedichten inzenden. Ieder gedicht wat ingezonden wordt, wordt dan automatisch direct geplaatst.
Kwetsende, discriminerende, beledigende, aanstootgevende, pornografische of vulgaire  gedichten worden van de site verwijderd. Voor alle duidelijkheid willen we aangeven dat ook beledigende gedichten voor welke godsdienst of welk geloof dan ook, verwijderd worden. Dit geldt ook voor de reacties op de gedichten. Bovendien geldt voor de reacties dat kritiek mag, maar dat het wel opbouwend moet zijn.

Er staat (c)opyright op de gedichten van Anerea U mag dit gedicht alleen gebruiken als u de auteursnaam en eventueel de website daarbij vermeldt.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 
We worden vrienden
Samen leuke dingen doen
Jij en ik samen
Hebben dezelfde passies
We doen heel erg veel samen
 
Bied een luisterend oor
Ik deel van alles met jou
Geef mezelf ook bloot
Maar dan kom je dichtbij
Dichter dan ik hebben kan
 
Je weet veel van mij
Je begint me te kennen
Dus duw ik je weg
Word stil en nors en gesloten
Begin hard weg te rennen
 
Geef je me nog niet op
Blijf je stug naar me reiken
Dan ben je speciaal
Neemt me toch zoals ik ben
Is het de moeite meer dan waard
 
Dan zijn we vrienden
Nemen elkaar zoals we zijn
Door dik en dun
Komt echt niemand meer tussen
Vrienden zijn we voor altijd