Welkom op het NETWERK VOOR DICHTERS.  De site wil dichters de kans geven hun eigen gedichten meer bekendheid te geven.  Vanaf heden kan IEDEREEN  INLOGGEN en zijn EIGEN GEDICHTEN onder zijn eigen naam TOEVOEGEN, WIJZIGEN en VERWIJDEREN. Alleen auteurs van gedichtennet kunnen gedichtennieuws inzenden!

Nog geen auteur van het Netwerk voor Dichters? U kunt pas auteur van gedichtennet.nl worden als u drie gedichten heeft ingezonden. U kunt hier de eerste drie gedichten inzenden. Vermeld daarbij uw auteursnaam. De corrector zal de gedichten bekijken en meestal binnen een dag plaatsen. Wanneer er op uw account 3 goedgekeurde gedichten staan, krijgt u een auteursaccount en kunt u voortaan zelfstandig uw gedichten inzenden. Ieder gedicht wat ingezonden wordt, wordt dan automatisch direct geplaatst.
Kwetsende, discriminerende, beledigende, aanstootgevende, pornografische of vulgaire  gedichten worden van de site verwijderd. Voor alle duidelijkheid willen we aangeven dat ook beledigende gedichten voor welke godsdienst of welk geloof dan ook, verwijderd worden. Dit geldt ook voor de reacties op de gedichten. Bovendien geldt voor de reacties dat kritiek mag, maar dat het wel opbouwend moet zijn.

Er staat (c)opyright op de gedichten van Gedichtenlady U mag dit gedicht alleen gebruiken als u de auteursnaam en eventueel de website daarbij vermeldt.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ze kan het niet meer aan
stoppen met huilen kan ze niet
ze wil niet meer op deze wereld staan
ze heeft teveel verdriet

Ze is naar het park gegaan
ze zit daar op een bank
geluk hebben is voor haar gedaan
ze moet haar psychologe niet meer zeggen: bedankt

Zo boos heeft ze haar nog nooit geweten
ze kwamen altijd zo goed overeen
het leek alsof ze elkaar hadden gebeten
hoe komt zij nu nog overeen

Verdriet heeft ze al jaren
een depressie heeft ze gekregen
tranen kunnen haar niet bedaren
ze zou liever zelfmoord plegen

Ze zit op een bankje in het park
te kijken naar de vrolijke mensen
kon ze maar verlost geraken van haar verdriet
dat is één van haar grootste wensen

 
 
© Raissa Derous
27 december 2016
www.raissa-schrijven.webnode.be