Welkom op het NETWERK VOOR DICHTERS.  De site wil dichters de kans geven hun eigen gedichten meer bekendheid te geven.  Vanaf heden kan IEDEREEN  INLOGGEN en zijn EIGEN GEDICHTEN onder zijn eigen naam TOEVOEGEN, WIJZIGEN en VERWIJDEREN. Alleen auteurs van gedichtennet kunnen gedichtennieuws inzenden!

Nog geen auteur van het Netwerk voor Dichters? U kunt pas auteur van gedichtennet.nl worden als u drie gedichten heeft ingezonden. U kunt hier de eerste drie gedichten inzenden. Vermeld daarbij uw auteursnaam. De corrector zal de gedichten bekijken en meestal binnen een dag plaatsen. Wanneer er op uw account 3 goedgekeurde gedichten staan, krijgt u een auteursaccount en kunt u voortaan zelfstandig uw gedichten inzenden. Ieder gedicht wat ingezonden wordt, wordt dan automatisch direct geplaatst.
Kwetsende, discriminerende, beledigende, aanstootgevende, pornografische of vulgaire  gedichten worden van de site verwijderd. Voor alle duidelijkheid willen we aangeven dat ook beledigende gedichten voor welke godsdienst of welk geloof dan ook, verwijderd worden. Dit geldt ook voor de reacties op de gedichten. Bovendien geldt voor de reacties dat kritiek mag, maar dat het wel opbouwend moet zijn.

Er staat (c)opyright op de gedichten van Gedichtenlady U mag dit gedicht alleen gebruiken als u de auteursnaam en eventueel de website daarbij vermeldt.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Je bent zo sociaal
daar bewonder ik je voor
daarom noemde ik je perfect
voor iedereen en niet in je oor

Maar je wou niet luisteren
de reden waarom ik je noemde perfect
ik mocht het zelfs niet fluisteren
je vond het niet correct

Iedereen heeft jou graag
niemand haat jou
jij staat op deze wereld niet laag
dat is omdat iedereen ook van je houdt

Ik heb je bewonderd jarenlang
elke dag naar je opgekeken
niemand is van jou bang
iedereen wil tegen je spreken

Altijd bewondering voor jou gehad
iedereen op aarde kent jou
gelijk waar je gaat, op pad
niemand laat je staan in de kou

 

© Raissa Derous
20/12/2016
www.raissa-schrijven.webnode.be