Welkom op het NETWERK VOOR DICHTERS.  De site wil dichters de kans geven hun eigen gedichten meer bekendheid te geven.  Vanaf heden kan IEDEREEN  INLOGGEN en zijn EIGEN GEDICHTEN onder zijn eigen naam TOEVOEGEN, WIJZIGEN en VERWIJDEREN. Alleen auteurs van gedichtennet kunnen gedichtennieuws inzenden!

Nog geen auteur van het Netwerk voor Dichters? U kunt pas auteur van gedichtennet.nl worden als u drie gedichten heeft ingezonden. U kunt hier de eerste drie gedichten inzenden. Vermeld daarbij uw auteursnaam. De corrector zal de gedichten bekijken en meestal binnen een dag plaatsen. Wanneer er op uw account 3 goedgekeurde gedichten staan, krijgt u een auteursaccount en kunt u voortaan zelfstandig uw gedichten inzenden. Ieder gedicht wat ingezonden wordt, wordt dan automatisch direct geplaatst.
Kwetsende, discriminerende, beledigende, aanstootgevende, pornografische of vulgaire  gedichten worden van de site verwijderd. Voor alle duidelijkheid willen we aangeven dat ook beledigende gedichten voor welke godsdienst of welk geloof dan ook, verwijderd worden. Dit geldt ook voor de reacties op de gedichten. Bovendien geldt voor de reacties dat kritiek mag, maar dat het wel opbouwend moet zijn.

Er staat (c)opyright op de gedichten van Gedichtenlady U mag dit gedicht alleen gebruiken als u de auteursnaam en eventueel de website daarbij vermeldt.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Jij bent haar beste vriendin
dat zegt ze elke dag
als ze weg mag uit haar gezin
hoopt ze dat ze naar jou mag

Twee beste vrouwen
hebben elkaar op een dag gevonden
alsof ze met elkaar wilden trouwen
maar wisten dat ze dat niet konden

Dan zijn ze maar beste vriendinnen geworden
dat was ook iets moois om te beleven
ongeveer tien jaar
zijn ze in elkaars leven

Haar beste vriendin
daar wil ze mee samen zijn
in leuke dingen doen hebben ze beiden zin
elkaar helpen bij geluk, verdriet en pijn

Elke week komen ze eens bij elkaar
over hoe hun week geweest is eens praten
wat ze doen is heus niet raar
ze houden van elkaar in plaats van haten

 
 
© Raissa Derous
19/07/2016
www.raissa-schrijven.webnode.be