Welkom op het NETWERK VOOR DICHTERS.  De site wil dichters de kans geven hun eigen gedichten meer bekendheid te geven.  Vanaf heden kan IEDEREEN  INLOGGEN en zijn EIGEN GEDICHTEN onder zijn eigen naam TOEVOEGEN, WIJZIGEN en VERWIJDEREN. Alleen auteurs van gedichtennet kunnen gedichtennieuws inzenden!

Nog geen auteur van het Netwerk voor Dichters? U kunt pas auteur van gedichtennet.nl worden als u drie gedichten heeft ingezonden. U kunt hier de eerste drie gedichten inzenden. Vermeld daarbij uw auteursnaam. De corrector zal de gedichten bekijken en meestal binnen een dag plaatsen. Wanneer er op uw account 3 goedgekeurde gedichten staan, krijgt u een auteursaccount en kunt u voortaan zelfstandig uw gedichten inzenden. Ieder gedicht wat ingezonden wordt, wordt dan automatisch direct geplaatst.
Kwetsende, discriminerende, beledigende, aanstootgevende, pornografische of vulgaire  gedichten worden van de site verwijderd. Voor alle duidelijkheid willen we aangeven dat ook beledigende gedichten voor welke godsdienst of welk geloof dan ook, verwijderd worden. Dit geldt ook voor de reacties op de gedichten. Bovendien geldt voor de reacties dat kritiek mag, maar dat het wel opbouwend moet zijn.

Er staat (c)opyright op de gedichten van Gedichtenlady U mag dit gedicht alleen gebruiken als u de auteursnaam en eventueel de website daarbij vermeldt.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ze zou het willen verwerken
wat ze jou heeft aangedaan
jaren heeft ze al zoveel pijn
ook dat jij haar hebt laten gaan

Ze zou je graag terug willen in haar leven
jullie weer gelukkig kunnen zijn
kan je haar niet vergeven
haar verlossen van haar verdriet en pijn

Ze heeft je pijn gedaan
maar daarvan heeft ze spijt
jij bent uit haar leven weg gegaan
ze is je voorgoed kwijt

Jaren ben je al uit haar leven
is ze je al zolang aan het missen
ze wil dat je haar komt vergeven
het verleden uit de herinneringen wissen

Het verwerken van het verleden
dat is een taak voor jullie allebei
weer bij elkaar zijn in het heden
wees gerust: dat maakt jullie beiden blij

 


© Raissa Derous
30/06/2016
www.raissa-schrijven.webnode.be