Welkom op het NETWERK VOOR DICHTERS.  De site wil dichters de kans geven hun eigen gedichten meer bekendheid te geven.  Vanaf heden kan IEDEREEN  INLOGGEN en zijn EIGEN GEDICHTEN onder zijn eigen naam TOEVOEGEN, WIJZIGEN en VERWIJDEREN. Alleen auteurs van gedichtennet kunnen gedichtennieuws inzenden!

Nog geen auteur van het Netwerk voor Dichters? U kunt pas auteur van gedichtennet.nl worden als u drie gedichten heeft ingezonden. U kunt hier de eerste drie gedichten inzenden. Vermeld daarbij uw auteursnaam. De corrector zal de gedichten bekijken en meestal binnen een dag plaatsen. Wanneer er op uw account 3 goedgekeurde gedichten staan, krijgt u een auteursaccount en kunt u voortaan zelfstandig uw gedichten inzenden. Ieder gedicht wat ingezonden wordt, wordt dan automatisch direct geplaatst.
Kwetsende, discriminerende, beledigende, aanstootgevende, pornografische of vulgaire  gedichten worden van de site verwijderd. Voor alle duidelijkheid willen we aangeven dat ook beledigende gedichten voor welke godsdienst of welk geloof dan ook, verwijderd worden. Dit geldt ook voor de reacties op de gedichten. Bovendien geldt voor de reacties dat kritiek mag, maar dat het wel opbouwend moet zijn.

Er staat (c)opyright op de gedichten van Gedichtenlady U mag dit gedicht alleen gebruiken als u de auteursnaam en eventueel de website daarbij vermeldt.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Tranen vallen op haar trui
Ze huilt al de hele dag
het lijkt alsof ze is, lui
omdat ze niets doen mag

Haar ogen zijn rood
haar wangen erbij
haar benen wegen zo zwaar als lood
en niemand aan haar zij

Pijn omdat ze je missen moet
je gaat enkele maanden naar een ander land
het lijkt alsof ze ervoor boet
ze gaf je gisteravond haar laatste hand

Drie maanden moet ze leven zonder jou
ze huilt al van het moment ze opstond
omdat ze zoveel van je houdt
ze wou dat ze je vinden kon

Tranen over haar wangen
ophouden met huilen kan ze niet
ze kan enkel verlangen
en hopen dat ze hem snel terug ziet

 
 
© Raissa Derous
17/06/2016
www.raissa-schrijven.webnode.be