Welkom op het NETWERK VOOR DICHTERS.  De site wil dichters de kans geven hun eigen gedichten meer bekendheid te geven.  Vanaf heden kan IEDEREEN  INLOGGEN en zijn EIGEN GEDICHTEN onder zijn eigen naam TOEVOEGEN, WIJZIGEN en VERWIJDEREN. Alleen auteurs van gedichtennet kunnen gedichtennieuws inzenden!

Nog geen auteur van het Netwerk voor Dichters? U kunt pas auteur van gedichtennet.nl worden als u drie gedichten heeft ingezonden. U kunt hier de eerste drie gedichten inzenden. Vermeld daarbij uw auteursnaam. De corrector zal de gedichten bekijken en meestal binnen een dag plaatsen. Wanneer er op uw account 3 goedgekeurde gedichten staan, krijgt u een auteursaccount en kunt u voortaan zelfstandig uw gedichten inzenden. Ieder gedicht wat ingezonden wordt, wordt dan automatisch direct geplaatst.
Kwetsende, discriminerende, beledigende, aanstootgevende, pornografische of vulgaire  gedichten worden van de site verwijderd. Voor alle duidelijkheid willen we aangeven dat ook beledigende gedichten voor welke godsdienst of welk geloof dan ook, verwijderd worden. Dit geldt ook voor de reacties op de gedichten. Bovendien geldt voor de reacties dat kritiek mag, maar dat het wel opbouwend moet zijn.

Er staat (c)opyright op de gedichten van Gedichtenlady U mag dit gedicht alleen gebruiken als u de auteursnaam en eventueel de website daarbij vermeldt.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ze heeft je van haar weggejaagd
ze is verkeerd geweest
zonder dat ze dat besefte
maar het is al jaren in haar leven geen feest

Je was voor haar zo’n belangrijke persoon
zorgde dag en nacht voor haar
wat je voor haar deed was niet gewoon
je mocht het niet, maar deed het echt waar

Spijt heeft ze al vele jaren
ze wil je terug in haar leven
dan zal haar pijn bedaren
ze wil dat je haar kan vergeven

Je heb een nieuwe wereld voor haar opengemaakt
geheimen naar boven gehaald
datgene is allemaal ontwaakt
jij hebt voor haar nooit gefaald

Zij wel voor jou
maar je hebt ook nog iets meer gedaan
je hield haar tegen van zelfmoord omdat je zoveel van haar hield
maar toen wou je niet meer bij haar in de buurt staan

 

 

© Raissa Derous
14/06/2016
www.raissa-schrijven.webnode.be