Welkom op het NETWERK VOOR DICHTERS.  De site wil dichters de kans geven hun eigen gedichten meer bekendheid te geven.  Vanaf heden kan IEDEREEN  INLOGGEN en zijn EIGEN GEDICHTEN onder zijn eigen naam TOEVOEGEN, WIJZIGEN en VERWIJDEREN. Alleen auteurs van gedichtennet kunnen gedichtennieuws inzenden!

Nog geen auteur van het Netwerk voor Dichters? U kunt pas auteur van gedichtennet.nl worden als u drie gedichten heeft ingezonden. U kunt hier de eerste drie gedichten inzenden. Vermeld daarbij uw auteursnaam. De corrector zal de gedichten bekijken en meestal binnen een dag plaatsen. Wanneer er op uw account 3 goedgekeurde gedichten staan, krijgt u een auteursaccount en kunt u voortaan zelfstandig uw gedichten inzenden. Ieder gedicht wat ingezonden wordt, wordt dan automatisch direct geplaatst.
Kwetsende, discriminerende, beledigende, aanstootgevende, pornografische of vulgaire  gedichten worden van de site verwijderd. Voor alle duidelijkheid willen we aangeven dat ook beledigende gedichten voor welke godsdienst of welk geloof dan ook, verwijderd worden. Dit geldt ook voor de reacties op de gedichten. Bovendien geldt voor de reacties dat kritiek mag, maar dat het wel opbouwend moet zijn.

Er staat (c)opyright op de gedichten van Gedichtenlady U mag dit gedicht alleen gebruiken als u de auteursnaam en eventueel de website daarbij vermeldt.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Niet alleen in school
is ze gepest
ook hier op haar werk
leren haar collega’s een goede les

Nooit mag ze in de fout gaan
dat keuren ze niet goed
ook al heeft ze iets fouts gedaan
de mensen hebben haar getoond hoe dat moet

Ze wil niet meer gaan werken
maar thuisblijven kan ze niet
ze moet geld kunnen verdienen
maar dit kantoor doet haar verdriet

In school werd ze uitgelachen
door haar klasgenoten
en nu jaren later is het hetzelfde
weggaan is dat wat ze eigenlijk heeft besloten

Maar waarvan zal ze dan leven
hoe zal ze geraken aan geld
niemand kan het haar zomaar geven
want centjes is wat er in dit leven telt

 

© Raissa Derous
8/06/2016
www.raissa-schrijven.webnode.be