Welkom op het NETWERK VOOR DICHTERS.  De site wil dichters de kans geven hun eigen gedichten meer bekendheid te geven.  Vanaf heden kan IEDEREEN  INLOGGEN en zijn EIGEN GEDICHTEN onder zijn eigen naam TOEVOEGEN, WIJZIGEN en VERWIJDEREN. Alleen auteurs van gedichtennet kunnen gedichtennieuws inzenden!

Nog geen auteur van het Netwerk voor Dichters? U kunt pas auteur van gedichtennet.nl worden als u drie gedichten heeft ingezonden. U kunt hier de eerste drie gedichten inzenden. Vermeld daarbij uw auteursnaam. De corrector zal de gedichten bekijken en meestal binnen een dag plaatsen. Wanneer er op uw account 3 goedgekeurde gedichten staan, krijgt u een auteursaccount en kunt u voortaan zelfstandig uw gedichten inzenden. Ieder gedicht wat ingezonden wordt, wordt dan automatisch direct geplaatst.
Kwetsende, discriminerende, beledigende, aanstootgevende, pornografische of vulgaire  gedichten worden van de site verwijderd. Voor alle duidelijkheid willen we aangeven dat ook beledigende gedichten voor welke godsdienst of welk geloof dan ook, verwijderd worden. Dit geldt ook voor de reacties op de gedichten. Bovendien geldt voor de reacties dat kritiek mag, maar dat het wel opbouwend moet zijn.

Er staat (c)opyright op de gedichten van Gedichtenlady U mag dit gedicht alleen gebruiken als u de auteursnaam en eventueel de website daarbij vermeldt.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Langzaam ga ik van je voeten
dichter bij je dij
ik ben je maanden geleden komen begroeten
en direct daarna had ik je aan mijn zij

We zijn samen gaan wonen
het duurde nog geen week
straks worden geboren, onze twee zonen
diegenen waar iedereen al maanden over spreekt

Onze liefde is iets dat niemand kent
we houden zoveel van elkaar
jij bent mijn perfecte vent
dat is echt waar

Ik ben je lieve meid
waar je jaren een huis mee gaat delen
daarvan heb je nog geen  seconde gehad, spijt
we hebben nog niemands hart moeten helen

Jij bent de perfecte man
voor jaren in mijn leven
daarvoor gaan we dan
elkaar zoveel liefde geven
© Raissa Derous
7/06/2016
www.raissa-schrijven.webnode.be