Welkom op het NETWERK VOOR DICHTERS.  De site wil dichters de kans geven hun eigen gedichten meer bekendheid te geven.  Vanaf heden kan IEDEREEN  INLOGGEN en zijn EIGEN GEDICHTEN onder zijn eigen naam TOEVOEGEN, WIJZIGEN en VERWIJDEREN. Alleen auteurs van gedichtennet kunnen gedichtennieuws inzenden!

Nog geen auteur van het Netwerk voor Dichters? U kunt pas auteur van gedichtennet.nl worden als u drie gedichten heeft ingezonden. U kunt hier de eerste drie gedichten inzenden. Vermeld daarbij uw auteursnaam. De corrector zal de gedichten bekijken en meestal binnen een dag plaatsen. Wanneer er op uw account 3 goedgekeurde gedichten staan, krijgt u een auteursaccount en kunt u voortaan zelfstandig uw gedichten inzenden. Ieder gedicht wat ingezonden wordt, wordt dan automatisch direct geplaatst.
Kwetsende, discriminerende, beledigende, aanstootgevende, pornografische of vulgaire  gedichten worden van de site verwijderd. Voor alle duidelijkheid willen we aangeven dat ook beledigende gedichten voor welke godsdienst of welk geloof dan ook, verwijderd worden. Dit geldt ook voor de reacties op de gedichten. Bovendien geldt voor de reacties dat kritiek mag, maar dat het wel opbouwend moet zijn.

Er staat (c)opyright op de gedichten van Gedichtenlady U mag dit gedicht alleen gebruiken als u de auteursnaam en eventueel de website daarbij vermeldt.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ik wil er niets meer over horen
hoe je me behandeld hebt, vele maanden lang
ik wil niet meer dat je me nog komt storen
van jou te zien, word ik heel erg bang

Ga weg, het kan me niet meer schelen
waar je ook kan zijn
zonder jou zal ik me ook niet vervelen
je deed me teveel pijn

Ik wil niets meer van je horen
al ga je weg van deze aarde
ik vind het spijtig dat je bent geboren
je bent van totaal geen waarde

Schoppen en slaan
Maanden aan een stuk
ik liet je steeds je gang gaan
nooit bij jou vond ik geluk

Nooit meer wil ik nog iets van je horen
ik heb je valiezen gesmeten op straat
hopen heb je dat goed geknoopt in je oren
ik verlang al maanden dat je ver weg uit mijn leven gaat

 

© Raissa Derous
2/06/2016
www.raissa-schrijven.webnode.be