Welkom op het NETWERK VOOR DICHTERS.  De site wil dichters de kans geven hun eigen gedichten meer bekendheid te geven.  Vanaf heden kan IEDEREEN  INLOGGEN en zijn EIGEN GEDICHTEN onder zijn eigen naam TOEVOEGEN, WIJZIGEN en VERWIJDEREN. Alleen auteurs van gedichtennet kunnen gedichtennieuws inzenden!

Nog geen auteur van het Netwerk voor Dichters? U kunt pas auteur van gedichtennet.nl worden als u drie gedichten heeft ingezonden. U kunt hier de eerste drie gedichten inzenden. Vermeld daarbij uw auteursnaam. De corrector zal de gedichten bekijken en meestal binnen een dag plaatsen. Wanneer er op uw account 3 goedgekeurde gedichten staan, krijgt u een auteursaccount en kunt u voortaan zelfstandig uw gedichten inzenden. Ieder gedicht wat ingezonden wordt, wordt dan automatisch direct geplaatst.
Kwetsende, discriminerende, beledigende, aanstootgevende, pornografische of vulgaire  gedichten worden van de site verwijderd. Voor alle duidelijkheid willen we aangeven dat ook beledigende gedichten voor welke godsdienst of welk geloof dan ook, verwijderd worden. Dit geldt ook voor de reacties op de gedichten. Bovendien geldt voor de reacties dat kritiek mag, maar dat het wel opbouwend moet zijn.

Er staat (c)opyright op de gedichten van Gedichtenlady U mag dit gedicht alleen gebruiken als u de auteursnaam en eventueel de website daarbij vermeldt.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ik kijk achter mij
naar de beelden van het verleden
hoe je stond aan mijn zij
maar weggegaan bent in het heden

Als ik achterom kijk
dan zie ik ogen vol tranen
ook al was ik rijk
dit waren geen wanen

Je kan me niets wijs maken
slecht was je voor mij
te diep in mijn hart weten te raken
ik wil je nooit meer aan mijn zij

Herinneringen aan mijn kindertijd
hoe erg ik ben mishandeld
daarvan heb je geen spijt
jullie hebben me te erg gekweld

Nooit meer wil ik jullie nog zien
achterom kijken wil ik niet meer
hopelijk zijn jullie ver weg uit mijn leven
leg ik mijn negatieve gedachten eindelijk neer

 
 
© Raissa Derous
31/05/2016
www.raissa-schrijven.webnode.be