Welkom op het NETWERK VOOR DICHTERS.  De site wil dichters de kans geven hun eigen gedichten meer bekendheid te geven.  Vanaf heden kan IEDEREEN  INLOGGEN en zijn EIGEN GEDICHTEN onder zijn eigen naam TOEVOEGEN, WIJZIGEN en VERWIJDEREN. Alleen auteurs van gedichtennet kunnen gedichtennieuws inzenden!

Nog geen auteur van het Netwerk voor Dichters? U kunt pas auteur van gedichtennet.nl worden als u drie gedichten heeft ingezonden. U kunt hier de eerste drie gedichten inzenden. Vermeld daarbij uw auteursnaam. De corrector zal de gedichten bekijken en meestal binnen een dag plaatsen. Wanneer er op uw account 3 goedgekeurde gedichten staan, krijgt u een auteursaccount en kunt u voortaan zelfstandig uw gedichten inzenden. Ieder gedicht wat ingezonden wordt, wordt dan automatisch direct geplaatst.
Kwetsende, discriminerende, beledigende, aanstootgevende, pornografische of vulgaire  gedichten worden van de site verwijderd. Voor alle duidelijkheid willen we aangeven dat ook beledigende gedichten voor welke godsdienst of welk geloof dan ook, verwijderd worden. Dit geldt ook voor de reacties op de gedichten. Bovendien geldt voor de reacties dat kritiek mag, maar dat het wel opbouwend moet zijn.

Er staat (c)opyright op de gedichten van Gedichtenlady U mag dit gedicht alleen gebruiken als u de auteursnaam en eventueel de website daarbij vermeldt.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ze gaat op reis
voor het eerst in tien jaar
vertrekken van knokke-heist
met valiezen, heel zwaar

Maar ze zal een fijne week beleven
in het hartje van Griekenland
misschien het mooiste uit haar leven
samen met een jongen, hand in hand

De liefde van haar leven moet ze nog vinden
misschien nu ze op reis is
ze moet zich nog kunnen binden
anders heeft ze het mis

Ze gaat op reis
ze vertrekt over twee uur
het was een gezamenlijke prijs
voor een redelijke lange duur

Dan komt ze over tien dagen terug
hopelijk met een vriend aan haar zij
dat heeft ze na dertig jaar wel nodig
ze stond al te lang in die rij

 
 
© Raissa Derous
22/05/2016
www.raissa-schrijven.webnode.be