Welkom op het NETWERK VOOR DICHTERS.  De site wil dichters de kans geven hun eigen gedichten meer bekendheid te geven.  Vanaf heden kan IEDEREEN  INLOGGEN en zijn EIGEN GEDICHTEN onder zijn eigen naam TOEVOEGEN, WIJZIGEN en VERWIJDEREN. Alleen auteurs van gedichtennet kunnen gedichtennieuws inzenden!

Nog geen auteur van het Netwerk voor Dichters? U kunt pas auteur van gedichtennet.nl worden als u drie gedichten heeft ingezonden. U kunt hier de eerste drie gedichten inzenden. Vermeld daarbij uw auteursnaam. De corrector zal de gedichten bekijken en meestal binnen een dag plaatsen. Wanneer er op uw account 3 goedgekeurde gedichten staan, krijgt u een auteursaccount en kunt u voortaan zelfstandig uw gedichten inzenden. Ieder gedicht wat ingezonden wordt, wordt dan automatisch direct geplaatst.
Kwetsende, discriminerende, beledigende, aanstootgevende, pornografische of vulgaire  gedichten worden van de site verwijderd. Voor alle duidelijkheid willen we aangeven dat ook beledigende gedichten voor welke godsdienst of welk geloof dan ook, verwijderd worden. Dit geldt ook voor de reacties op de gedichten. Bovendien geldt voor de reacties dat kritiek mag, maar dat het wel opbouwend moet zijn.

Er staat (c)opyright op de gedichten van Gedichtenlady U mag dit gedicht alleen gebruiken als u de auteursnaam en eventueel de website daarbij vermeldt.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Maanden alleen zitten thuis
geen één mens om mee te praten
vergaan van de stilte in huis
zichzelf zo erg aan het haten

Geen vrienden of familieleden
nooit iemand op bezoek
ooit was het anders in het verleden
maar nu kent ze enkel maar een vloek

Gevoel van eenzaamheid
lang redt ze het niet meer
van dit leven heeft ze spijt
straks legt ze zich voorgoed neer

Ze kan het niet meer aan
ze bidt al maanden tot god
laat me alstublieft gaan
dit is mijn enige lot

Maar god komt haar niet halen
voor de hemel is ze nog niet klaar
hopelijk zal voor haar het zonnetje weer stralen
en hopelijk duurt deze eenzaamheid niet nog een paar jaar

 
 
© Raissa Derous
30/04/016
www.raissa-schrijven.webnode.be