Welkom op het NETWERK VOOR DICHTERS.  De site wil dichters de kans geven hun eigen gedichten meer bekendheid te geven.  Vanaf heden kan IEDEREEN  INLOGGEN en zijn EIGEN GEDICHTEN onder zijn eigen naam TOEVOEGEN, WIJZIGEN en VERWIJDEREN. Alleen auteurs van gedichtennet kunnen gedichtennieuws inzenden!

Nog geen auteur van het Netwerk voor Dichters? U kunt pas auteur van gedichtennet.nl worden als u drie gedichten heeft ingezonden. U kunt hier de eerste drie gedichten inzenden. Vermeld daarbij uw auteursnaam. De corrector zal de gedichten bekijken en meestal binnen een dag plaatsen. Wanneer er op uw account 3 goedgekeurde gedichten staan, krijgt u een auteursaccount en kunt u voortaan zelfstandig uw gedichten inzenden. Ieder gedicht wat ingezonden wordt, wordt dan automatisch direct geplaatst.
Kwetsende, discriminerende, beledigende, aanstootgevende, pornografische of vulgaire  gedichten worden van de site verwijderd. Voor alle duidelijkheid willen we aangeven dat ook beledigende gedichten voor welke godsdienst of welk geloof dan ook, verwijderd worden. Dit geldt ook voor de reacties op de gedichten. Bovendien geldt voor de reacties dat kritiek mag, maar dat het wel opbouwend moet zijn.

Er staat (c)opyright op de gedichten van Gedichtenlady U mag dit gedicht alleen gebruiken als u de auteursnaam en eventueel de website daarbij vermeldt.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ik kan er niet meer tegen
hoe jullie mij als ouders behandelen
je laat mij al jaren staan in de regen
en gaan steeds verder met wandelen

Ik kan er niet meer tegen
jullie doen mij teveel pijn
jullie maken mij uit voor leugenaar
zien mij als een kind zo klein

Waarom behandel je me zo al jaren
jullie weten van jezelf dat je niet eerlijk bent
we zijn daarom beiden niet te bedaren
misschien heb ik spijt dat ik jullie ken

Hoe kunnen jullie dan mijn ouders zijn
ik weet dat je je kind nooit hebt gewild
daarom doe je haar zoveel pijn
is het daardoor dat ze altijd gilt

Ik kan er niet meer tegen
hoe jullie voor mij zijn
jullie zijn dan nog mijn ouders
niet ik, maar jullie zijn zo klein