Welkom op het NETWERK VOOR DICHTERS.  De site wil dichters de kans geven hun eigen gedichten meer bekendheid te geven.  Vanaf heden kan IEDEREEN  INLOGGEN en zijn EIGEN GEDICHTEN onder zijn eigen naam TOEVOEGEN, WIJZIGEN en VERWIJDEREN. Alleen auteurs van gedichtennet kunnen gedichtennieuws inzenden!

Nog geen auteur van het Netwerk voor Dichters? U kunt pas auteur van gedichtennet.nl worden als u drie gedichten heeft ingezonden. U kunt hier de eerste drie gedichten inzenden. Vermeld daarbij uw auteursnaam. De corrector zal de gedichten bekijken en meestal binnen een dag plaatsen. Wanneer er op uw account 3 goedgekeurde gedichten staan, krijgt u een auteursaccount en kunt u voortaan zelfstandig uw gedichten inzenden. Ieder gedicht wat ingezonden wordt, wordt dan automatisch direct geplaatst.
Kwetsende, discriminerende, beledigende, aanstootgevende, pornografische of vulgaire  gedichten worden van de site verwijderd. Voor alle duidelijkheid willen we aangeven dat ook beledigende gedichten voor welke godsdienst of welk geloof dan ook, verwijderd worden. Dit geldt ook voor de reacties op de gedichten. Bovendien geldt voor de reacties dat kritiek mag, maar dat het wel opbouwend moet zijn.

Er staat (c)opyright op de gedichten van Gedichtenlady U mag dit gedicht alleen gebruiken als u de auteursnaam en eventueel de website daarbij vermeldt.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ze wil niet meer neerslachtig zijn
hoopt dat ze met haar psycholoog kan praten
die haar begrijpt bij zorgen, verdriet en pijn
helpt zichzelf niet meer te haten

Morgen is de eerste keer
dat ze bij haar psycholoog langs mag
het is hopelijk een goede heer
ze heeft verlangd naar deze dag

Dat ene moment
dat ze bij haar psycholoog is
kan praten over haar vele pijnen
daarin heeft ze het zeker en vast niet mis

Hopelijk dat ze zich beter voelen kan
als ze haar problemen heeft verteld
dat was toch haar plan
als ze even voor een afspraak heeft gebeld

Ze zal wel hulp krijgen
haar psycholoog is verplicht te luisteren
hij heeft toch beroepsgeheim, moet zwijgen
dus ze is niet verplicht te fluisteren
@ Raissa Derous

23/02/2016

www.raissa-schrijven.webnode.be