Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Levensmomenten  -  Ingrid van der Weegen.
http://ingridvanderweegen.nl  of  http://www.thescent.nl 

Bestellen via link
http://boekscout.nl/shop/ViewProduct.aspx?bookId=4948   of bij alle erkende boekhandels. ISBN: 9789402209334
 
Over de auteur
Ik ben in 1964 geboren in Bergen op Zoom en opgegroeid in het plaatsje Halsteren. In 1992 ben ik getrouwd en ik ben moeder geworden van twee kinderen. Twaalf jaar geleden besloot ik mijn passies om te zetten in daden. In 2010 ben ik begonnen met schrijven: een passie die al sinds mijn jeugdjaren op mijn verlanglijstje staat. Door dit verlangen werd naast de thriller The Scent nu ook gedichtenbundel Levensmomenten een feit.
 
 
Samenvatting
De liefde voor de mensen om haar heen, de aarde, de dieren en de natuur steekt Ingrid van der Weegen niet onder stoelen of banken in Levensmomenten. Ondanks het feit dat de auteur duidelijk ook genoeg narigheid heeft meegemaakt, zijn de gedichten nergens bitter. Integendeel: zij stralen rust, positiviteit en liefde uit. Dit maakt van deze bundel een inspirerend geheel. Sommige gedichten zullen je, vanwege de nostalgische sfeer, direct aanspreken. Denk hierbij aan Ma, mag ik een guldentje en In nette kleren langs de lijn.


Review
Dit bijzondere werk treft het hart van het leven. Biografisch, maar gelijkertijd een stem die spreekt voor allen. Woord en foto in volkomen harmonie! Het verstilde schouwen in al zijn schoonheid en de vreugdevolle belofte van het diepe, innerlijke leven dat hier voor ons werd blootgelegd, om niet! Een parel!
 

Geillustreerd
Ja.

 

Info.
Prijs: € 16,35
Titel: Levensmomenten
Auteur: Ingrid van der Weegen 
Categorie: Gedichten
Geïllustreerd: Ja
Uitvoering/formaat: Paperback 20 x 20 cm
Aantal pagina's: 106
ISBN: 9789402209334
Verschijningsdatum: 11 juli 2014
www.boekscout.nl