Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Dichter Hans Lambrechts doet dit jaar mee aan de Kunstroute Noordwest-Veluwe. Hij zal op zaterdag 6 en zondag 7 september in totaal vier ateliers bezoeken met gedichten die passen in de sfeer van de hier geëxposeerde kunstwerken.

'Ik deed twee jaar geleden als eerste dichter mee aan deze kunstroute. En heb toen met een gedicht de tiende editie van deze route geopend en op verschillende locaties gedichten voorgedragen en geëxposeerd', deelt de Veluwse woordkunstenaar mee. Dit jaar doet hij opnieuw mee, nu met een geprint gedicht voor de overzichtsexpositie in de Vrije Academie in Nunspeet en met voordrachten in Oldebroek, 't Harde en Harderwijk. 'Ik neem ook gedichten mee die ik heb geschreven naar aanleiding van een bezoek aan het betreffende atelier. Enkele gedichten zijn specifiek geïnspireerd op een beeldend kunstwerk van één van de andere deelnemende kunstenaars', deelt Hans Lambrechts mee.
 
Locaties
De locaties en tijden van de poëtische optredens staan afgedrukt op de websites hanslambrechts.simpsite.nl en www.kunstroute.nu Op laatstgenoemde site treft men tevens informatie aan over alle ruim vijftig deelnemende kunstenaars.

Hans Lambrechts publiceert onder meer gedichten op gedichtennet.nl, was in 2011 en 2012 actief als stadsdichter van Elburg en werkt frequent samen met beeldende kunstenaars.