Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Over de Shoah die nooit voorbij gaat - Manja Croiset
Manja Croiset is een telg uit de bekende Croiset-familie. Zij is een z.g. tweede generatie slachtoffer optima forma. Toen zij haar moeder in haar doods-strijd, in haar armen hield kwam bij haar moeder alles los, wat zij haar hele leven verdrongen had, en wat voor Manja de trigger werd om dit boek te maken.
Juist het feit dat door haar ouders het jodendom altijd systematisch ontkend werd, was de aanleiding dat Manja al als jonge puber in de psychiatrie terecht kwam, wat haar leven verder zou tekenen.
Door de dood van haar ouders werd alles wat zij altijd had vermeden ineens toegankelijk, en dit komt in dit boek tot werkelijkheid.
Een onconventioneel en oorspronkelijk boek met dezelfde look and feel als "Mandarijnen op zwavelzuur van W.F. Hermans".
Dit boek zou voor elke brugklasser beschikbaar moeten zijn.
Het is vanaf 24 april verkrijgbaar in de boekhandel voor € 29,95.
ISBN 9789402111903.

Oorlogen en rampen ervoor en nadien. Vrede een UTOPIE! De Shoah niet de eerste genocide. Pgrogroms door de eeuwen heen Geschiedenis niet alleen SHOAH ook andere KZ ervaringen. Mijn leven getekend door Hitler..... klik hier>> om de achterzijde te lezen.

 

 

Bronia F schreef een mooie recensie over het boek De Shoa die nooit voorbijgaat..... klik hier>> om de recensie te lezen.