Er staat (c)opyright op de gedichten van Erica U mag dit gedicht alleen gebruiken als u de auteursnaam en eventueel de website daarbij vermeldt.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
verwacht niet dat ik talig word
steriel, frigide, impotent
de strontwalm van Jan Wolkers is mij liever
dan de lysollucht rond de bloedelozen
die knutselen met dorre woorden
en lezers naar de buitenlucht doen snakken

laat woorden dansend, zwetend, schreeuwende
met blauwe plekken dwars door 't leven gaan 

 

Reacties  

#5 ArjenL 12-03-2017 02:04
Moet eerlijk zeggen dat ik zelf die reactie ook nog een paar keer heb gelezen. Gaandeweg realiseerde ik me van die ene reactie trouwens wel dat ik hem misschien nog wel het meest voor mezelf had geschreven- voor zover dat niet voor alle reacties in meer of mindere mate opgaat natuurlijk.

Maar elk aanknopingspunt is wel goed om eens in woorden te vangen hoe ik nou zelf het liefste poëzie in vrije vorm zou willen lezen... en schrijven. Ben dus eens lekker aan de slag gegaan met (droom)beelden en stillevens. Valt bepaald nog niet mee! Nog niet echt iets leuk publiceerbaars weten te wrochten, maar och, het Pad is het Doel, zalle we maar zeggen ;-)

Wat ik in het algemeen in jouw gedichten hier heb gezien is dat er een hele prettige, natuurlijke, bijna makkelijk ogende "flow" in zit. Vind ik inspirerend. Zou ik ook wel eens zo willen kunnen. Dus, nouja, alleen al daarom hoop ik dat we van het jaar zo nog wel een paar mooie uitwisselingen hebben onder gedichtjes!
#4 Erica 11-03-2017 21:12
Arjen, je hebt laatst een uitvoerige reactie op een gedicht van mij geschreven die heel leerzaam was en die ik ook bij mijn e-mail heb bewaard. Overigens schrijf ik gedichten die sterk van elkaar kunnen verschillen. Het hangt van mijn stemming af hoe ik schrijf.
#3 ArjenL 11-03-2017 19:28
Poezie met ballen, fraai geschreven hoor. Om te schrijven ben ik zelf meer van het geknutsel, maar om te lezen mag het van mij elke dag zo knallen :-)
#2 Erica 11-03-2017 14:55
Eerlijk gezegd vreesde ik dat het gedicht zou worden verwijderd omdat er een lelijk woord in voor komt, maar dat viel gelukkig mee. Jou wens ik ook een mooi weekend toe, Wil. De lente is voelbaar in aantocht.
#1 Melker, Wil 11-03-2017 05:18
Erica..

ja dicht maar
in de taal van het lijf..

dat leeft....:):)

geniet een mooi weekend..
liefs,
wil